Calendar

August 2017
SunMonTueWedThuFriSat
 << < > >>
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Announce

Who's Online?

Member: 0
Visitor: 1

rss Syndication

Jul/30/2014 - 02:03:09 am

Huren van een bouwdroger : ook op de productievloer

Veel mensen zijn onder de veronderstelling dat een bouwdroger huren enkel de moeite waard is tijdens het renoveren of bouwen van een huis. Niets is minder waar.


Ook nadat een huis of een pand is afgeleverd, kunnen er vochtproblemen ontstaan. Een bouwdroger huren is dan ook op ieder moment een reƫle mogelijkheid.Voorbeeldschets


Dat een bouwdroger huren ook buiten een renovatie of buiten nieuwbouw nodig kan zijn, kwam een producent van suikerproducten snel achter. In de industriehal waar het suikerwerk werd geproduceerd, constateerde men soms een hoge luchtvochtigheidsgraad. Na onderzoek vond men een correlatie tussen het vastlopen van de machines en veel vocht in de lucht.


Omdat het niet mogelijk was de industriehal geheel af te sluiten en dus vocht in de lucht te voorkomen, koos men ervoor om een vaste bouwdroger op locatie te installeren. Deze neemt vocht uit lucht op zodat de machines niet meer vastlopen.


Een bouwdroger huren biedt vaak uitkomst


Een bouwdroger huren biedt dus, zoals dit bovenstaande voorbeeld opnieuw aantoont, de oplossing voor vochtproblemen, of het nu om je eigen huis gaat of een fabriekshal. Vochtproblemen kunnen overal ontstaan. Wanneer je een tijdelijke oplossing zoekt, kun je ook een mobiele bouwdroger huren.


Een energiedrankenfabrikant kampte met ernstige productieproblemen. Door een te hoge luchtvochtigheid op bepaalde dagen, nam de suiker teveel vocht op en begon het te klitten. De productie liep daardoor geregeld vast.


.
Admin · 88 views · Leave a comment

Permanent link to full entry

http://bouwdroog.sosblogs.com/The-first-blog-b1/Huren-van-een-bouwdroger-ook-op-de-productievloer-b1-p17.htm

Comments

No Comment for this post yet...


Leave a comment

New feedback status: Published

Your URL will be displayed.


Please enter the code written in the picture.


Comment text

Options
   (Set cookies for name, e-mail and url)